Prøv Vendela hårpleieprodukter gratis

Har du tørt og skadet hår? Nå kan du prøve Vendela hårprodukter gratis i 30 dager. Hårproduktene består av sjampo, balsam og serum, alt du betaler er kun 39 kr i frakt.

Vendela hårprodukter består av sjampo 100 ml, balsam 100 ml og serum 25 ml som du kan prøve gratis i 30 dager uten forpliktelse til videre kjøp. Hårproduktene inneholder virkestoffer som gir et glansfullt og mykt hår. I sjampoen får du naturlige og pleiende ingredienser som tilfører håret ditt med rikelig proteiner. Oljen i sjampoen er utvunnet fra soya, silke og bomullsfrø som gir en fuktighet som pleier og beskytter ditt hår mot slitasje.

Balsamen reparerer og pleier skadet hår. I balsamen er det tilsatt kollagen som beskytter mot slitasje, tilfører fuktighet og gir elastisitet. Argan-oljen i balsamen styrker og gjenoppbygger håret ditt, som gir en naturlig glans.

Sammen med hårproduktene får du med et hårserum som gir en deilig og god kur for håret ditt. Serumet trenger ikke å skylles ut og kan taes på etter du har dusjet håret. Hårserumet etterlater håret skinnende og blankt.

Vilkår: Er du fornøyd med hårproduktene fra Vendela og vil fortsette, får du en ny pakke med Vendela sjampo (200 ml), balsam (200 ml) og serum (50 ml) til kun 397 kr annen hver måned. Skulle du ikke være fornøyd kan du når som helst stoppe eller utsette abonnementet ved å sende e-post eller ringe kundeservice.