Få en Happybox av skjønnhetsprodukter til kun 498 kr

Søk blant våre 0 eksklusive rabattkoder, gratis produkter og gode kampanjer.

Få en Happybox av skjønnhetsprodukter til kun 498 kr

Få skjønnhetsprodukter som sminke, hudpleie eller hårprodukter av en verdi av 1600 kr til kun 498 kr pr kvartal, fri frakt.

Happybox er et abonnement uten bindingstid som sender deg en pakke med ulike skjønnhetsprodukter som kan være makeup, hårprodukter eller andre velværeprodukter. I pakken vil det være minimum 5 produkter og ved andre tilfeller kan du få flere. Du vil motta en pakke 4 ganger i året med skjønnhets- og velværeprodukter, ordinær pris 1600, men din pris er alltid på kun 498 kr.

I pakken vil det være fullsize produkter og det kan være alt innenfor skjønnhet og velvære. Uansett vil det alltid være variasjon av produktene slik at du kan være fornøyd med det du får.

Det er ingen bindingstid eller plikt til å kjøpe flere pakker. Alt du trenger å gjøre for å bestille Happybox er å fylle ut et enkelt bestillingsskjema. Du blir tilsendt pakken med gratis frakt, og du betaler kun 498 kr for pakken. Skulle du ikke være fornøyd kan du når som helst stoppe ditt abonnement ved å sende en e-post til kundeservice.