Prøv gratis Hydro Silk prøvepakke

Prøv en skånsom barberhøvel som etterlater huden glattere enn noen gang. Nå kan du motta en gratis prøvepakke med barberhøvel for kvinner, alt du betaler er frakten på kun 39 kr.

Hydro Silk er en skånsom barberhøvel for kvinner som er utviklet av Wilkinson Sword – en av verdens 2 ledende produsenter av høykvalitets barbersystemer. Barberhøvelen har en utforming som gjør det lettere å navigere og tilpasser seg etter sine naturlige former. Høvelen har også «skin guards» som er satt på for å redusere hudirritasjon, dette gir en skånsom og behagelig barbering for din hud. Med det ergonomiske høvlehåndtaket gjør det mulig å variere grepet etter hvilket område du barberer. I tillegg er det utviklet barberblader som er omgitt av serum, dette aktiveres i vann og gir huden en blanding av ekstrakter fra shea butter og havet. Hudens fuktighet gjenopprettes straks etter serumet blir brukt på huden, og dette virker opptil 2 timer etter barbering.

I prøvepakken får du med to blader i tillegg til barberhøvelen, og alt dette kun for 39 kr i frakt. Prøv i dag og opplev en ny barberopplevelse.

Vilkår: Dette er et abonnent, men du er ikke pliktig til videre kjøp. Derimot er du fornøyd med produktet vil du bli tilsendt en pakke med 5 Hydro Silk baberblader hver 3. måned. Prisen pr pakke med 5 Hydro Silk baberblader er 245 kr, i tillegg kommer frakt på 18 kr pr forsendelse. Skulle du ikke være fornøyd kan du ta kontakt med kundeservice innen 2 uker etter du mottar din første pakke.

Bestill prøvepakke med barberhøvel i dag