Leter du etter billig og bra garn på nett?

Leter du etter billig garn på nett, har du kommet til rett sted. Produktportalen vil hjelpe deg med å finne billig garn på nett. Her kan du finne rabattkoder, kampanjer og rabatter på ett og samme sted.

Om du leter etter en nettbutikk med billig garn, kan du sjekke ut denne nettbutikken. Her selges garn av god kvalitet og til gunstige priser. Derimot om du er ute etter tilbud på garn eller gode kampanjer, kan du sjekke ut produktportalen sin garnside. Her vil du få oppdaterte rabattkoder, gode kampanjer og tilbud på garn når det legges ut.

Garn kommer i mange varianter og muligheter, enten det er kvalitet, strikkefasthet, farger eller fiberinnhold. Strikkegarn deles opp inn i tre grupper: Syntetisk garn, garn fra dyr og garn fra planter. Pelsen til dyrene har lange fibre som egner seg godt til alt fra spinning til ullgarn. Noen av dyrene vi får garn fra er kanin, kamel, lama, sau, geit, kasjmir-ull fra angorageiter, yak og alpakka. Garn fra planter har plantefibre som brukes til hamp, bomull, lin, bambus og fibre fra bananblader. Dermed blir syntetisk garn laget på fabrikker og da får vi garn som er laget av akryl og polyester.

Bomullsplanten har blitt dyrket i mange tusen år og har blitt brukt i klær lenge. Bomullsgarn blir brukt ofte til strikking og er svært slitesterk selv når det er vått. Dermed så er ikke bomullsgarn like elastisk som ull og tar lettere opp fuktighet.